Het is al even geleden dat ik wat op mijn blog geschreven had, maar ik had het enorm druk en had niet veel tijd om iets te creëren. Maar ik ben weer terug met een artikel over de (nieuwe) A6 bullet journal van Action en wat ik ermee ga doen. Lees snel verder.

Nog een journal/planner?

Ik heb thuis verschillende agenda’s en bulletjournals en planners, dat ik eigenlijk genoeg heb. Maar toen kwam ik op youtube de kanaal van CreaChick terecht en ik wist het meteen toen ik haar video zag voor inspiratie voor je A6 bullet journal. Dat ik namelijk ook zo’n scrapbooking journal wil creëren. Maris (oftewel CreaChick) maakt van haar A6 bullet journal van Action een morning journal. Dit wil ik dan weer niet, maar ik heb besloten er een positiviteits journal van te maken. Bijvoorbeeld leuke dingen die ik meemaak of op wat mindere leuke dagen toch iets positiefs van die dag nog opschrijven. Zo ben ik mijn eerste dag in de journal begonnen met het idee om het gewoon te doen, niet bang te zijn te starten.

Twijfels voor ik starte aan de journal

Heb ik wel genoeg spullen hiervoor? Kan ik dit wel? Ben ik goed genoeg hiervoor? Is het geen geld- en tijdverspilling?

Dit zijn gedachtes die tijdelijk door mijn hoofd schoten, maar de volgende dag heb ik besloten het gewoon te doen! Bij Action meteen zo’n journal gekocht (er zijn vier verschillende journals om uit te kiezen, maar de keuze is altijd zo moeilijk omdat ze allemaal erg leuk zijn!). Ook heb ik er, omdat ik er toch al was, voor een paar euro washi tape en stansblokken gekocht. De rest (leuk papier, lijm, stiften/pennen, etc.) had ik thuis allemaal nog.

Ik verwachte dat het ontzettend moeilijk was om zo’n A6 journal te versieren, maar ik had het zo voor elkaar gekregen. En het is ook nog super leuk om te doen! Zeker geen spijt ervan dat ik begonnen ben en ik hoop via instagram regelmatig mijn indeling te kunnen laten zien.

Wat vind jij van de A6 journals van Action? Heb je zelf ook een (bullet) journal?

Vond je dit artikel leuk? Deel het!