Sinds januari 2019 is Yvette van Dreomky.com een challenge begonnen voor 2019. Namelijk de tekenchallenge. Speciaal voor mensen die hun creativiteit een boost willen geven. Maar deze maand wordt het iets anders gedaan! Naast de tekenchallenge kun je nu ook kleuren (kleurchallenge).

Yvette van Dreomky.com

2018 was voor Yvette geen heel prettig jaar, omdat ze langdurig ziek is geweest. Op haar blog Dreomky.com deelt ze hoe je gelukkig kunt zijn, ook al ben je chronisch ziek of heb je een beperking. Om 2019 goed te starten heeft ze de #dreomkychallenge bedacht. Namelijk de tekenchallenge! En sinds februari is er nu ook de kleurchallenge.

Tekenchallenge

Creatief bezig zijn, waaronder dus tekenen, heeft een positieve invloed op je mentale gezondheid. Het vermindert namelijk stress en angst en daarnaast is het ook goed voor je hersenen. Je bent namelijk continue bezig met denken hoe je iets het beste kan tekenen. Het is de bedoeling met de Dreomky teken challenge dat je elke dag een kleine tekening maakt door middel van het aangegeven woord voor die dag, dus je hoeft zelf niet het onderwerp te bedenken. Door elke dag 10 minuten de tijd te nemen om te tekenen, sta je dus in no time positiever in het leven!

Kleurchallenge

Mocht tekenen niet echt iets voor jou zijn, kun je vanaf februari ook meedoen aan de kleurchallenge! De bedoeling van de kleurchallenge is ongeveer hetzelfde als de tekenchallenge: elke dag kleur je een tekening in. De tekeningen zijn al gemaakt, dus je kunt eigenlijk meteen beginnen wanneer je in februari de tijd hebt. Deze tekeningetjes zijn overigens allemaal gemaakt door mij.

Deel je het?

Als je het leuk vindt kun je jouw tekeningetjes of je gekleurde tekeningen delen op bijvoorbeeld instagram. Gebruik dan wel de #dreomkychallenge zodat wij beide het kunnen vinden en tag ons! @yvonnemoerdijk en @hellocraftnl op instagram.

Vond je dit artikel leuk? Deel het!