Dit jaar heb ik voor het eerst meegedaan met inktober 2018. Eigenlijk wilde ik vorig jaar ook al meedoen met inktober, maar dat is er helaas niks van gekomen toen. Dit jaar heb ik wel meegedaan en daarom laat ik je mijn beste tekeningen zien. Mijn mening tenminste 😉

Wat is inktober?

Elk jaar in oktober gaan artiesten of kunstenaars over de hele wereld de uitdaging aan om traditionele tekeningen met inkt te maken. Jake Parker is als eerste begonnen met inktober om zijn inkt vaardigheden te verbeteren.

Het is de bedoeling dat je dit elke dag in oktober doet. De meeste gebruiken een inktober lijst met elke dag een nieuw thema, maar ik heb gewoon getekend waar ik zin in had. En dat zijn eigenlijk gewoon meisjes/vrouwen, wat ik erg leuk vind om te tekenen! Hieronder kun je mijn beste tekeningen zien.

Mijn beste inktober 2018 tekeningen

inktober 2018

inktober 2018

inktober 2018

inktober 2018

inktober 2018

inktober 2018

inktober 2018

inktober 2018

inktober 2018

Mijn overige tekeningen vind je op…

Instagram natuurlijk! Mijn tekeningen account is Deenijs op instagram (maar de instagram voor HelloCraft vind je hier!). Misschien was je namelijk nu erg nieuwsgierig geworden naar de rest van mijn tekeningen. Niet elke tekening is even mooi, maar dat hoeft ook niet.

Heb je zelf ook meegedaan aan inktober 2018? Of wil je een keer meedoen? Misschien heb je zelf ook een portfolio wat ik zou kunnen zien? Want ik zie graag jouw creaties!

Vond je dit artikel leuk? Deel het!