Tekenen, kleuren en soms verven is iets wat ik graag doe. In oktober deed ik mee aan de inktober challenge en in die maand zag ik dat ik al wat verbetering zag in mijn tekeningen. Daarna wilde ik eigenlijk verder gaan met elke dag tekenen, maar ben eigenlijk al heel snel gestopt en heb tot en met vandaag weinig getekend. Hierdoor wil ik graag weer een teken challenge voor opzetten!

Hoelang doe ik de teken challenge

Eigenlijk wil ik elke dag tekenen, zodat dit een gewoonte voor me word en ik blijf tekenen. Van mezelf weet ik dat een jaar challenge wel erg lang klinkt (en is het eigenlijk ook) en daarom heb ik besloten om dit in stapjes te doen. Ik ga het als volgt doen: de eerste teken challenge duurt 30 dagen (dus tot eind maart), daarna volgt er een drie maanden teken challenge. Maar alleen als de eerste 30 dagen goed gaan. En als het me lukt voor drie maanden lang elke dag te tekenen, ga ik door tot een half jaar, etc. Zo ga ik door tot er een jaar verstreken is. Hopelijk is het dan zo’n gewoonte voor me geworden dat het vanzelf gaat om elke dag lekker te tekenen.

Wat ga ik tekenen?

Ik teken eigenlijk van alles en veel dingen vind ik leuk om te tekenen. Dus ik heb besloten geen stijl of grootte of iets dergelijks aan te houden. Zo kan ik zelf bepalen of ik iets kleins teken voor de teken challenge, of dat ik iets uitgebreider teken. Soms is een tekening die wat gedetailleerder is ook inkleuren, maar daar bijvoorbeeld geen tijd voor is. Dan maak ik het de volgende dag af en tel ik dit gewoon als twee dagen tekenen, om zo stress te voorkomen šŸ˜‰

Starten vanaf wanneer?

Eigenlijk ben ik al gestart! Ik ben vanaf maart gestart en zal regelmatig via mijn instagram story een tekening delen. Mocht je mij dus nog niet volgen, doe dat dan als je nieuwsgierig bent! Je kunt me volgen op hellocraftnl op instagram.

Enne, natuurlijk kun jij ook leuk mee doen door elke dag te tekenen!

Vond je dit artikel leuk? Deel het!