Bij de Action kun je een knutselpakketje kopen met verschillende dieren en kleuren. Dit pakketje bestaat uit karton die je in elkaar kan schuiven. Zelf heb ik gekozen voor deze vrolijke kat in roze en blauwe tinten.

De bouw van de vrolijke kat

In het pakketje zitten vier of vijf platen van karton, wat bedrukt is, waar je delen van de kat gemakkelijk kan uitdrukken. Helaas heb ik geen foto hiervan (deze heb ik per ongeluk verwijdert…), maar het is een beetje zoals een 3D puzzel pakket. Waar je dus ook de puzzelstukjes nog uit elkaar moet halen.

De bouw hiervan is erg simpel. Gewoon de getallen volgen en alles in elkaar schuiven. Zelf was ik er zo mee klaar. Het duurde volgens mij tien minuten en toen was het nog een kwestie van versieren.

Versiering

De versiering zelf geeft je een beetje een vakantie gevoel sfeertje. Mooie bloemen, surfboarden, visjes, etc. Deze versiering plak je achter de kop van de kat. Er is genoeg versiering om uit te kiezen, en je houdt waarschijnlijk zelfs over. De versiering bestaat uit hetzelfde soort karton en wat stickers. Deze versiering (niet de stickers uiteraard) plak je vast met foam pads/blokjes.

Het resultaat:

Uiteindelijk heb ik hem niet in huis opgehangen, omdat het niet echt past bij ons in huis. Maar het was wel erg leuk om te doen, ondanks dat het maar een projectje was van tien minuten. Volgende keer wil ik wel een groter en moeilijker project om te bouwen!

Heb jij deze al bij de Action zien liggen of ook al meegenomen? Vind jij het knutselen van zo’n pakket ook leuk?

Vond je dit artikel leuk? Deel het!