Ik ben helemaal in de winter sfeer. Ook hou ik enorm veel van de winter. Je kunt je lekker aankleden met lekkere dikke en warme truien en heerlijk met een dekentje de bank op, natuurlijk met een warm kopje thee… Ik kan geen genoeg krijgen van de winter! Daarom heb ik voor jou dit keer een gratis borduurpatroon gemaakt, helemaal in de winter vibe.

Gratis borduurpatroon: eekhoorn in de sneeuw

Ik wilde een patroon met sneeuw, want we hebben tot nu toe in deze winter weinig sneeuw gehad en een eekhoorntje in de sneeuw… dat is toch lekker winters voor januari? En wat is er nou leuker dan het borduren van een schattig eekhoorntje in de sneeuw? (Niks dus ;))

Meer gratis borduurpatronen?

Dit is niet mijn eerste gratis borduurpatroon. Ik heb meer freebies voor jou om te downloaden op de freebies pagina! En er komen nog veel meer gratis borduurpatronen aan.

Zelf erg creatief? Maak je eigen borduurpatroon!

Ook jij kan overigens borduurpatronen maken als je creatief genoeg bent. Dit kan namelijk gemakkelijk en gratis via StitchFiddle. Ook ik maak mijn borduurpatronen via StitchFiddle zonder problemen. Je kunt niet alleen borduurpatronen maken bij StitchFiddle, maar ook kun je gebruik maken van andere handwerkvormen patronen. Je kunt namelijk voor breien en haken ook heel gemakkelijk patronen maken.

Show me <3

Heb je één (of meerdere, kan ook natuurlijk) van de patronen van HelloCraft gemaakt? Deel ze want dat maakt me ontzettend blij! Ik zie ze graag op bijvoorbeeld instragram voorbij komen.

Vond je dit artikel leuk? Deel het!