Als eerste wens ik iedereen de beste wensen voor 2019. Hopelijk heb je dit jaar veel geluk, liefde en een goede (en blijvende) gezondheid. Met kerst en oud en nieuw voor de deur had ik weinig tijd om nog een artikel te schrijven voor 2019 begon. Maar ondanks weinig tijd, heb ik wel elke dag gewerkt aan HelloCraft. Vooral nieuwe ideeën uitgewerkt en vooruit gedacht. Welke veranderingen voor HelloCraft, lees je hieronder.

Vaste dagen bloggen

Waar ik vooral naar verlangde was structuur, een vast ritme. Wat ik heb besloten is elke week sowieso twee blogs schrijven en plaatsen. Op de maandag en de donderdag. Ik denk dat bezoekers het ook wel prettig vinden dat ze elke week twee blogs kunnen verwachten, toch? Er komt ook om de week op de zaterdag een freebie van mij vrij. Dit kan een borduurpatroon zijn of bijvoorbeeld een kleurplaat voor volwassenen.

Vooruit schrijven

Wat ik ook ga doen is blogs vooruit schrijven. Dit is zodat ik straks niet in tijdnood kom met mijn vaste dagen wanneer ik een keer weinig tijd heb of juist weinig inspiratie heb. Ik wil namelijk geen gehaaste blogs online plaatsen. Zo hoef ik niet te stressen wanneer ik een keer geen tijd heb, ziek ben of bijvoorbeeld op vakantie ga.

Meer tips en inspiratie blogs

Ondanks dat ik elke dag wel een craft blog kan schrijven, wil ik mijn bezoekers ook voorzien van informatie en tips over de creatieve hobby’s die ik heb (en de hobby’s die jij wellicht met me deelt). Deze blogs vindt je vooral op de maandag. Mocht je tips of informatie nodig hebben voor jouw hobby en je denkt dat ik je misschien hierbij kan helpen, laat het dan weten in een reactie hieronder of e-mail me! Wie weet zou ik jou uit de brand kunnen helpen.

Wat vind jij van de veranderingen voor HelloCraft? Heb je zelf nog meer ideeën? Let me know!

Vond je dit artikel leuk? Deel het!