En dan denk ik bij mezelf: wat moet ik toch schrijven in zo’n eerste artikel? Ik vond het namelijk toch wel een beetje raar om meteen te starten met een ‘echt’ artikel. Praat ik over mijzelf? Over mijn passie? Ik zal wel gewoon bij het begin beginnen.

Het begin

Elk verhaal heeft een begin en de mijne dus ook. Dit begon in 1989, want toen werd ik geboren. Al vanaf kleins af aan hield ik van tekenen. Rond mijn achtiende ben ik gestopt met tekenen door onder andere school. Ongeveer zo’n 10 jaar later ben ik weer langzaam begonnen met tekenen. Ik ben dus geen expert op het gebied van tekenen, maar vind het wel leuk om dit te laten zien en eventueel tips te delen.

Borduren, diamond painting en meer knutselprojecten

Sinds een half jaar ben ik begonnen met borduren dankzij een vriendin. Ze gaf me een klein borduur projectje en dit vond ik zó ongelovelijk leuk dat ik niet meer ben gestopt en grotere projecten aangegaan ben. Ik wou het niet alleen bij borduren laten en begon ook met diamond painting, het opzetten van een fairy garden, met pailletten knutselsetjes en nog veel meer. Je gaat op HelloCraft van alles lezen over deze hobby’s.

Eerdere blogs

In het verleden heb ik meerdere blogs gehad. Lifestyle blogs, fanblogs, een zakelijke blog en nog wat andere. Toch ben ik gestopt met elk van deze blogs. Na heel lang gestopt te zijn met bloggen, begon het toch weer te kriebelen. Ik heb momenteel namelijk een hoop ideeën voor HelloCraft! Waaronder tips voor bijvoorbeeld borduren of diamond painting, maar ook wil ik wat vertellen over tekenen en schilderen. Ook zal ik zo nu en dan downloadbare freebies (gratis dus!) toevoegen. Wat voor freebies denk je dan? Daar moet je nog even op wachten 😉

Je kunt ook de ‘over’-pagina lezen. Hier lees je namelijk meer over mijzelf en de gedachte achter de blog.

Vond je dit artikel leuk? Deel het!