Hierbij de tweede deel van mijn favoriete creatieve youtubers. Deel 1 kan je hier lezen. Zoals ik ook al zei in mijn eerste lijst is dat ik niet vaak youtube filmpjes kijk, maar als ik toch naar youtube gaat, dan zijn het vaak de creatieve kanalen. Ook deze lijst is volledig willekeurig en dus niet een lijstje van de beste naar de slechtste kanalen.

Planarya Studio

planarya
Een heel ander soort creatief bezig zijn is aquascaping. Met aquascaping bouw je de mooiste en natuurlijkste aquariums zelf. Sinds kort heb ik visjes en ben geïnteresseerd geraakt in het bouwen van een mooi aquarium. Helaas kan zo’n mooi aquarium niet met goudvisjes, dus dan kijk ik maar naar de video’s van Planarya Studio!

Maqaroon

maqaroon
Maqaroon is een kanaal die ik ook al heel lang volg. Joanna maakt heel veel leuke en schattige DIY crafts die ze stap voor stap laat zien. Tegenwoordig maakt ze wel heel veel slime video’s die ik dan helemaal niks vind, maar er zijn ook genoeg andere leuke video’s die ze deelt.

Ace of Clay

aceofclay
Ace of Clay is nog geen hele bekende kanaal, maar zoals de naam al zegt, maakt Ace of Clay figuren uit klei. Vooral zijn Spyro vind ik zelf heel gaaf geworden!

Nerdforge

nerdforge
Dit kanaal (Nerdforge) wordt beheerd door twee personen: Martina en Hansi. Maar vooral de boeken die handgemaakt worden vind ik het leukst om naar te kijken. Dit wordt met zo’n vaardigheid uitgevoerd waar ik jaloers om ben, haha!

Leigh Ellexson

leigh-ellexson
Als je Leigh’s kanaal eenmaal bekeken hebt, blijf je kijken naar haar prachtige tekeningen/schilderingen. Ze maakt gebruik van veel pastel kleuren en dat is wat mij zo aantrekt naar haar video’s. Je kunt ook haar instagram volgen, daar plaatst ze meer van haar art.

Volg jij ook één van de bovenstaande creatieve youtubers? En welk kanaal die ik hierboven noem vind je het leukst om te zien?

Vond je dit artikel leuk? Deel het!