Zelf gebruik ik erg weinig Youtube. Ik gebruik youtube eigenlijk alleen voor muziek tijdens het werk. Maar af en toe kom ik creatieve youtubers tegen die ik heel erg tof vind en dan blijf ik zo’n uur lang video’s kijken van dat kanaal (als het niet meer is). Hieronder deel ik dus mijn favoriete creatieve youtubers die je zeker een keer moet bekijken en/of abonneren. Ze zijn trouwens volledig willekeurig, dus het is niet een lijstje van de beste naar de slechtste.

Creative Mom

Deze youtuber heb ik sinds kort ontdekt. Creative Mom (of haar echte naam Diana) maakt vooral huisjes. Maar niet zomaar huisjes, bijvoorbeeld hele mooie elf huisjes gemaakt van karton, klei en/of plastic flesjes. Ze laat stap voor stap zien hoe je zelf ook zo’n huisje kan maken en alles wat ze maakt is goedkoop. Het is (zoals je zelf ook al ziet waarschijnlijk) allemaal super mooi wat ze maakt en zeker een bezoekje waard!

Pom Maker

pommaker

Pom Maker maakt helaas niet zoveel video’s, maar ik kijk er graag naar. Zoals de naam al aangeeft maakt ze maakt ze pompoms. Maar speciale pompoms. Ze maakt namelijk vooral hele schattige pompom diertjes. Mocht je dus weer een keer een pompom willen maken en er iets speciaals van te maken, check dan vooral Pom Maker uit!

Sea Lemon

sealemon

Dit is een youtuber die ik al heel lang volg en dankzij Jennifer van Sea Lemon haar heb ik geleerd hoe je zelf boeken kan craften. Ze maakt van alles, maar doet vooral veel met papier en ook wat art.

ChristineMyLinh

christinemylinh

Vorig jaar besteedde ik veel tijd aan mijn bulletjournal (lees hier hoe je zelf een bullet journal kan maken) en toen keek ik dan ook vooral de youtube kanaal van ChristineMyLinh. Ze heeft zo’n rustgevende stem, is een optimist en probeert ook de kijker positief te laten denken. Daarnaast maakt ze ontzettend mooie tekeningetjes.

PolymomoTea

PolymomoTea maakt echt super schattige kleine projecten uit polymeerklei, uv-hars en meer. Ook hij laat stap voor stap zien hoe hij iets maakt en op deze manier kun je het zelf ook gemakkelijk maken! Zeker een kijkje waard.

En nog veel meer creatieve youtubers…

Er zijn nog veel meer creatieve youtubers die ik eigenlijk wilde toevoegen in dit artikel. Maar om deze niet veel te lang te laten worden, heb ik besloten volgende week een tweede lijst te maken met weer een aantal goede youtubers die je zeker een keer moet bekijken!

Volg jij nog goede creatieve youtubers of heb je er zelf een creatief kanaal? Dan hoor ik dat graag in de reacties hieronder!

Vond je dit artikel leuk? Deel het!